Interieuradvies nodig? Olympus woontextiel is de interieuradviseur!

Wij zijn Linda & Mike Koevoets een stel in zowel zakelijk als privé. Onze passie is om u thuis te laten voelen. Dit geldt voor zowel woon- als bedrijfsruimtes. Wij richten ruimtes in waarbij functionaliteit en sfeer centraal staat. Wij adviseren, meten en monteren. Voor elke situatie is er een mogelijkheid.
Al meer dan 30 jaar creëren wij de mooiste combinaties met onze uitgebreide merkcollecties. Deze collecties worden met zeer veel zorg en passie samengesteld. Wij bezoeken periodiek de grootste woonbeurzen om de laatste woontrends te bekijken en in te kopen.

Wij zijn gevestigd op de Stadionweg 254 te Amsterdam Oud Zuid daar opende wij de deuren “10 maart 1990” en nog steeds met heel veel passie en plezier.
De showroom is niet groot maar wel compleet, overzichtelijk en sfeervol.

Onze contactgegevens:

Stadionweg 254
1076 PC Amsterdam

T: 020 – 675 28 35
E: info@olympuswoontextiel.nl

Advies aan huis – Gratis en vrijblijvend

Vul hieronder uw gegevens in. Geef tevens aan welke dag of dagdeel u een aspraak wilt inplannen. Wij zullen de afspraak telefonisch met u bevestigen.

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.